Over Topa

Topa Bathroom Products BV, kortweg Topa, is opgericht in 2005 en sindsdien producent en tevens groothandel van badkamerproducten. Wij zijn gespecialiseerd in badkamermeubels en glas. Denk hierbij aan; wastafelmeubels, wastafels, spiegelkasten, spiegels, hoge kasten, baden, inloopdouches, douchecabines en nog veel meer.

Al ruim 10 jaar voorzien wij de professionele sanitair- en installatiemarkt in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk van kwalitatief goede producten voor een eerlijke prijs inclusief margebescherming. Onze uitgebreide ervaring en sterke binding met zowel de professionele als consumentenmarkt, levert essentiële informatie op voor het voortdurend ontwikkelen van onze bedrijfsfilosofie en het assortiment. 

In onze bedrijfsfilosofie staat u als afnemer centraal. Het strategische en tactische beleid dat wij hanteren is zo veel mogelijk afgestemd op onze klantenrelaties. Wij combineren een outside-in benadering, waarbij wij uw bruikbare feedback verwerken in onze bedrijfsfilosofie met een inside-out benadering, waarbij we middels onze interne kennis voorzien in verbeteringen of innovatieve oplossingen. Concepten die hieruit zijn voortgekomen en ons tevens onderscheiden zijn onder andere het uitgebreide uitwisselbare assortiment, leveringen binnen 24 tot 48 uur, white/private label producten en onze handige verkoopcatalogi. Bovendien bent u bij ons absoluut geen “nummer”. Wij hechten veel waarde aan een goede verstandhouding met al onze klantenrelaties en zijn van mening dat een goede verstandhouding rust op persoonlijk contact met korte communicatielijnen, de juiste service en, zeer belangrijk, het actief beschermen van de belangen van onze relaties.

Dankzij de ruime ervaring en uitgebreide mogelijkheden waarover wij beschikken, is het gelukt om productontwikkeling tot een van onze sterkste eigenschappen te promoveren. Door te streven naar een hoog niveau op het gebied van productonwikkeling zijn we in staat onze afnemers te voorzien van een compleet en commercieel assortiment dat bovendien ook trendgevoelig is. De afgelopen jaren hebben we kei hard gewerkt om ons assortiment te optimaliseren. Wij zijn dan ook trots op de complimenten die wij ontvangen naar aanleiding van onze kwalitatief hoogwaardig meubels, samengesteld uit de beste Europese halffabricaten. 

Wij zijn ervan overtuigd dat Topa voor iedere showroomhouder, installateur of webshop een meerwaarde is en nodigen u graag uit om dit mondeling toe te lichten op onze locatie in Tiel of bij u in de zaak. Het kantoor, magazijn en showroom van Topa zijn gelegen aan de Stephensonstraat 5 te Tiel. U kunt ons bereiken en/of een afspraak maken op +31 (0) 487 - 51 11 15 of via info@topa-import.com.