Over Topa

Topa Bathroom Products BV, kortweg Topa, voorziet al ruim 15 jaar een groot zakelijk netwerk van commerciële totaalconcepten voor de badkamer. Binnen dit groeiende netwerk bedienen wij een zeer divers klantenbestand, denk hierbij aan badkamerspeciaalzaken, installatiebedrijven en projectorganisaties.

Bij Topa vinden wij een aantal dingen erg belangrijk. Wij staan voor persoonlijke aandacht, maatwerk support, duurzame relaties en het actief beschermen van de belangen van onze partners.

Vanuit het distributiecentrum in Tiel beleveren we heel Nederland en België. Heeft u op korte termijn iets nodig? Geen probleem! Wij kunnen bijna alles uit voorraad leveren en uw klant heeft het de volgende dag in huis.

In de loop der jaren is er een uitgebreid meubel-, kranen- en glasprogramma ontwikkeld. Hiermee bieden wij onze partners een commercieel totaalpakket, waarmee aan alle wensen van de consument kan worden voldaan. Alle programma’s en productlijnen vullen elkaar aan en versterken de waarde van het totaalpakket. U bent vast en zeker bekend met ons kranenmerk Brauer of ons meubelmerk iChoice. Daarnaast faciliteren wij ook in private of white label collecties (“huismerk”) indien wenselijk.www.brauerkranen.nl

Pure kwaliteit, verrassend betaalbaar

Met ons kranenmerk Brauer kiest u voor kranen vervaardigd uit de beste materialen, met onderhoudsvriendelijke eigenschappen, het energiezuinige Coldstart® en hoge kwaliteit messing binnenwerken. Ontwikkeld in onze eigen onderscheidende en unieke kleuren, voorzien van hoogwaardige afwerkingen zoals PVD. Ook is het goed om te weten dat het beslag van onze glascollectie (doucheopstellingen) verkrijgbaar zijn in dezelfde kleuren als de kranen van Brauer.


www.ichoice.nl

Stoer, stijlvol en luxe. Jij kiest.

iChoice wordt gekenmerkt door een uitgebreide en trendgevoelige Mix & Match meubelcollectie. De badkamermeubels van iChoice staan garant voor kwaliteit en exclusief design met een luxe uitstraling. De collectie is door het development team met zorg en oog voor detail samengesteld, vormgegeven en ontwikkeld. Een veelzijdige serie die binnen alle trends en badkamerstijlen toegepast kan worden.