Nieuws

Januari 2022 | Belangrijke mededeling rondom kleuren Black Diamond en Legno Antracite
De leverancier van onze meubelplaten heeft besloten te stoppen met de productie van meubelplaten in de kleuren Black Diamond en Legno Antracite. Hierdoor zijn wij genoodzaakt om per direct te stoppen met het produceren van meubels in de betreffende kleuren.

 
Wat betekent dit concreet voor u:
Per ommegaande stoppen met de verkoop van producten in de kleur Black Diamond en Legno Antracite;
Lopende bestellingen van beide kleuren worden gewoon uitgeleverd zolang u niets van ons hoort, u hoeft geen actie te ondernemen; 
Nieuwe bestellingen van beide kleuren kunnen wij helaas niet meer aannemen;
Controleer uw showroom op meubels in beide kleuren, deze producten kunt u uitverkopen;
Heeft u de betreffende meubels in de showroom dan bieden wij een passende oplossing, neem contact op met uw Topa-contactpersoon.

Indien u vragen heeft neemt u dan contact met ons op.

 

Januari 2022 | NIEUW | Carving
We voeren een nieuwe serie! Naast de Edition serie is nu ook de Carving serie verkrijgbaar. In de Carving serie vindt u diverse wastafel-, bad- en douchekranen waarvan de grepen zijn voorzien van een stijlvol reliëf patroon. 

 

Januari 2022 | NIEUW | Gunmetal
In onze collectie vindt u nu ook de kleur Gunmetal! Gunmetal is collectie breed toegevoegd en vindt u terug binnen alle series. 

In verband met een sterk groeiende vraag naar onze producten hebben wij bepaalde keuzen moeten maken in onze productiecapaciteit en onze productie-planning moeten herzien. Omdat wij voorrang verlenen aan het produceren en uitleveren van producten uit onze bestaande collectie, zijn wij genoodzaakt de productie en uitlevering van Gunmetal producten te vertragen. Gunmetal is per direct te bestellen, en is vanaf april 2022 leverbaar. 

 

Januari 2022 | NIEUW | Gespiegelde kranen
Nog meer keus! Voor linkshandigen, of om een badmeubelset met 2 kranen symmetrisch te maken, kunt u vanaf heden bij ons terecht voor gespiegelde inbouw wastafelkranen. Hierbij zit de hendel links en de uitloop rechts.

 

Januari 2022 | NIEUW | Diverse sets 
Om het u makkelijker te maken hebben wij diverse populaire opbouw bad en douche sets toegevoegd aan onze collectie. Denk hierbij aan sets rondom een douche- of bad/douchethermostaat met beslag naar keuze.

 

Januari 2022 | NIEUW | Inbouw fonteinkranen
U vraagt en wij draaien! Na veler verzoek kunnen wij u ook voorzien in inbouw fonteinkranen. Natuurlijk ook in alle (unieke) Brauer kleurstellingen.  

 

December 2021 | Vakantiesluiting en relevante data
In week 52 gaan wij genieten van onze welverdiende Kerstvakantie. Wij willen u vriendelijk verzoeken rekening te houden met onderstaande punten:

- Bestellingen geplaatst vóór 22 december 12:00 uur kunnen nog dit jaar worden uitgeleverd.
- Week 51 van dit jaar en week 1 van volgend jaar zijn drukke weken, het kan zijn dat de levertijden langer zijn dan u van ons gewend bent.

 
Verder willen wij u nogmaals attenderen op onderstaand schema voor onze inkoop op order producten:

In week 52 is Topa gesloten en worden er geen producten uitgeleverd. 
Vanaf week 1 (2022) geldt de reguliere/standaard levertijd van 6 weken weer:

Gewenste leverweek:

U bestelt in (of vóór) week:

7 1
8 2
9 3
10 4


Voor producten die wij uit voorraad leveren verandert er niets en hanteren wij gewoon 48-uurs leveringen, natuurlijk met uitzondering van week 52 waarin Topa gesloten is.

(!) Een bestelweek loopt tot vrijdag middag 12:00 uur. Indien uw order op vrijdagmiddag ná 12:00 uur binnenkomt, wordt deze verwerkt op maandag in de opvolgende week.

 

December 2021 | Prijswijzigingen Brauer
De grote internationale aandacht voor extreem stijgende materiaalprijzen zal u niet zijn ontgaan. De grondstofprijzen voor ons kranenprogramma zijn historisch hoog. We ontkomen er dan ook niet aan de prijzen van ons Brauer programma per 1 januari 2022 te wijzigen. Een uitzondering hierop zijn onze douchegoten, de prijzen hiervan blijven onveranderd. 


Let op: Brauer bestellingen geplaatst vóór 22 december 17:00 uur worden nog uitgeleverd voor de huidige prijzen. Alle bestellingen die worden ingestuurd na deze tijd, worden na onze vakantiesluiting verwerkt vanaf 1 januari 2022 en daardoor ingevoerd voor de prijzen geldend per 1 januari 2022.

U kunt de prijslijst met de prijswijzigingen en nieuwe producten aanvragen via info@topa-import.com

 

December 2021 | Beschikbaarheid Gunmetal
Gunmetal vindt u terug in onze vernieuwde Brauer kranencollectie en Just Creating glascollectie en is vanaf 1 januari 2022 te bestellen. Onder andere door uw tomeloze inzet is de populariteit van Brauer enorm gegroeid. Hier zijn we heel blij mee! Helaas kleeft er aan dit voordeel ook een nadeel. In verband met een sterk groeiende vraag naar onze producten hebben wij bepaalde keuzen moeten maken in onze productiecapaciteit en onze productieplanning moeten herzien. Omdat wij voorrang verlenen aan het produceren en uitleveren van producten uit onze bestaande collectie, zijn wij genoodzaakt de productie en uitlevering van Gunmetal producten te vertragen. Hierdoor kunnen wij Gunmetal producten uit de Brauer kranen collectie en Just Creating glascollectie naar verwachting vanaf 1 april 2022 uitleveren.

 

Oktober 2021 | Prijswijzigingen
Het is u vast niet ontgaan, vanaf 1 oktober zijn onze gewijzigde prijzen ingegaan. Is uw administratie al op orde? U kunt actuele prijslijsten aanvragen via info@topa-import.com

 

Oktober 2021 | Kerstvakantie
Vooruitkijkend naar het eind van dit jaar: vrijdag 24 december is de laatste dag in 2021 waarop wij bereikbaar zijn. Vanaf 27 tot en met 31 december is Topa gesloten. Op maandag 3 januari in het nieuwe jaar gaan wij weer voor u aan de slag!

Let op! Omdat we in week 52 dicht zijn, dient u rekening te houden met het volgende:

Op producten met levertijd (inkoop op order) zijn de komende periode onderstaande afwijkende levertijden van toepassing.

Gewenste leverweek:

U bestelt in (of vóór) week:

51, 1 of 2 46
3 47/48
4 49
5 50
6 51
7 52

Vanaf week 1 (2022) geldt de reguliere/standaard levertijd van 6 weken weer:

Gewenste leverweek:

U bestelt in (of vóór) week:

7 1
8 2
9 3
10 4

Voor producten die wij uit voorraad leveren verandert er niets en hanteren wij gewoon 48-uurs leveringen, natuurlijk met uitzondering van week 52 waarin Topa gesloten is.

(!) Een bestelweek loopt tot vrijdag middag 12:00 uur. Indien uw order op vrijdagmiddag ná 12:00 uur binnenkomt, wordt deze verwerkt op maandag in de opvolgende week.

 

Oktober 2021 | Nieuwe kleuren badkamermeubels
Binnenkort gaan we onze meubelcollectie flink uitbreiden! In de collectie van 2022 vindt u onder andere nieuwe wastafels, meubels en accessoires, maar ook twee nieuwe meubelkleuren. Als voorproefje op de nieuwe collectie zijn beide meubelkleuren al op korte termijn verkrijgbaar binnen alle bestaande series en modellen. Op de foto ziet u alvast een preview van de nieuwe MFC meubelkleur genaamd ‘Metal’. Wat vindt u er van? Binnenkort meer info!

 

Oktober 2021 | Brauer showroompresentatie
Heeft u onze nieuwe Brauer showroompresentatie al gezien? Eerder dit jaar zijn we van start gegaan met het presenteren van onze kranen in de vernieuwde Brauer huisstijl. Binnen het nieuwe concept vindt u verschillende mogelijkheden om de kranen te presenteren, geschikt voor iedere showroom. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag hier een overzicht aan met de mogelijkheden en/of neem contact op met uw Topa-contactpersoon.

 

Oktober 2021 | Brauer content voor uw socials
Onze Brauer social media kanalen worden actief beheert, wekelijks vindt u nieuwe afbeeldingen, content en inspiratie. Deze content delen we graag! Daarom hebben we een toolkit samengesteld met diverse afbeeldingen die u voor uw socials kunt gebruiken. U kunt het pakket hier aanvragen. Bij gebruik van de afbeeldingen zou het leuk zijn als u @brauerkranen tagt of #brauerkranen gebruikt.

 

Oktober 2021 | iChoice website gericht op de consument
Heeft u de nieuwe iChoice website al gezien? Op de volledig vernieuwde website vindt u inspiratie rondom de nieuwste badkamertrends ingevuld met de iChoice collectie. Het is een optimaal vindbare website, specifiek gericht aan de consument. De klant kan makkelijk een verkooppunt in de buurt vinden, en hiermee genereren we meer traffic naar uw showroom.

 

Oktober 2021 | iChoice content voor uw socials
Ook de social media kanalen van iChoice worden actief beheert, wekelijks vindt u nieuwe afbeeldingen, content en inspiratie. Deze content delen we graag! Daarom hebben we een toolkit samengesteld met diverse afbeeldingen die u voor uw socials kunt gebruiken. U kunt het pakket hier aanvragen. Bij gebruik van de afbeeldingen zou het leuk zijn als u @ichoicebadkamers vermeld of #ichoicebadkamers gebruikt.